Informació d'interès
Si no veieu bé el correu, feu clic aquí
20 de juny de 2023

Vols fer voluntariat per Les Santes? 

 

Obert el termini d’inscripció perquè les persones que vulguin fer de voluntàries durant la Festa de Les Santes es puguin apuntar, ajudant a fer la Festa més lluïda, com donar suport al desenvolupament de cercaviles, actes de foc i altres actes on se serveixen productes alimentaris. Si vols participar, tens temps fins el 5 de juliol per formalitzar la inscripció.

 

Les inscripcions estan obertes en els següents enllaços:

Viu un estiu de diversió, activitats gratuïtes per infants i joves
 

Un any més arriba â€œViu un estiu de diversió a Mataró”, campanya amb la que l’Ajuntament de Mataró ha programat un seguit d’activitats dirigides a infants i joves de tota la ciutat.

 

Des del 26 de juny fins l'1 de setembre, amb l’excepció de la setmana de Les Santes, hi haurà programació a diferents espais públics i equipaments municipals. L’objectiu és oferir una programació gratuïta perquè tota la ciutadania tingui accés a la formació en el lleure, l’esport i la cultura.

Taller d'Instagram per a entitats
 

El Passat dimecres 31 de maig, i dins la formació per a les entitats de Mataró, l'Agència del servei i suport a les Entitats va organitzar un taller gratuït per aprendre a utilitzar INSTAGRAM en la difusió de les activitats a la xarxa social. 

 

Aquest taller va permetre a les entitats participants conèixer estratègies per poder gestionar aquesta xarxa social, que actualment és una de les més dinàmiques, amb més recursos per fer arribar missatges i que té més seguidors.

Entitats

Escola d'estiu de voluntariat

 

Ja us podeu inscriure als tallers de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, que es celebrarà el proper 27 de juny a Lleida, entre les 9h i les 15h.

 

Aquests tallers van destinats a persones voluntàries d'entitats. Són gratuïts i cal tenir 18 anys en el moment d'inscriure's.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç

 

També podeu consultar la informació relacionada amb l'edició d'aquest any a voluntariat.gencat.cat 

Website
Website
Facebook
Twitter
Instagram

carrer Juan Sebastián Elcano, 6 - 08302 Mataró


Cancel•lar Subscripció


This is a Test Email only.
This message was sent for the sole purpose of testing a draft message.